Αρχική Σελίδα

GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Guangdong η νέα Co. ενεργειακής ομάδας μητρών, ΕΠΕ είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας η της οποίας κύρια επιχείρηση είναι η Ε&Α, το σχέδιο, η παραγωγή και οι πωλήσεις των πακέτων μπαταριών λίθιου. Είναι κύριος προμηθευτής των λύσεων και των πακέτων μπαταριών λίθιου στην Κίνα και είναι δεσμευμένο στην εξυπηρέτηση των πελατών με τις ασφαλείς, ευνοϊκές για το περιβάλλον και ανθεκτικές μπαταρίες λίθιου.


Με τις συνεχείς ανεξάρτητες ικανότητες καινοτομίας, τις άριστες γενικές ικανότητες ανάπτυξης και σχεδίου, τη δυνατότητα να ελεγχθούν ακριβώς οι δαπάνες, καθώς επίσης και το λογικό προσδιορισμό θέσης των προϊόντων και την ολοκλήρωση των υψηλής ποιότητας προς τα πάνω και προς τα κάτω πόρων, η επιχείρηση έχει γίνει τώρα η ικανότερη σχεδιάζοντας στον εσωτερικό τομέα ΠΑΚΕΤΩΝ μπαταριών λίθιου. Ένας από τους κατασκευαστές με τον ισχυρό, πλήρη ενισχυτικό εξοπλισμό και την πιό αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων.

 

Είμαστε κύριοι του βιομηχανικού πάρκου μητρών με έναν τομέα 20 στρεμμάτων στην πόλη Huizhou, η οποία διαιρείται κυρίως σε διάφορες περιοχές όπως οι περιοχές για την αυτοματοποιημένη παραγωγή, τη δοκιμή γήρανσης, την αποθήκευση, το γραφείο, τον κοιτώνα προσωπικού, την καντίνα, κ.λπ. Ο μεγαλύτερος μέρος του διάφορου εξοπλισμού παραγωγής που είναι κύριου από την επιχείρηση εισάγεται από τη Γερμανία, και το προηγμένο επίπεδό του επιπέδων και αυτοματοποίησης είναι όλα στο κύριο επίπεδο στη βιομηχανία.

Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Μήτρα

Ετήσιες πωλήσεις : 13 million-50 million

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα GUANGDONG MATRIX NEW ENERGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις